Menyn vecka 35
Vardagsmenyn
Vardagsmenyn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g nötfärs
  • 1,5 tsk garam masala
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 msk
  • 2 dl grädde
  • 1 kanelstång,
  • 4 cm
  • 1 krm cayennepeppar
  • 0,5 tsk malen koriander
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 1 kruka färsk koriander
  • 0.5 dl rostade mandelflagor
  • basmatiris
  • haricot verts
  • 500-1000 g räkor (70/90) beroende på skaldjursaptit
  • spaghetti
  • 1 röd chili
  • 3-4 vitlöksklyftor
  • 2 röda paprikor (gärna ekologiska)
  • 1/2-1 citron (gärna ekologisk)
  • olivolja
  • 1 förpackning rucolasallad
  • 2 dl nyriven parmesanost
  • 500 g laxfilé (gärna KRAV-märkt)
  • 8 st potatisar
  • 6 st soltorkade tomater i olja
  • 0,5 msk av tomatoljan, +
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl grovriven lagrad ost
  • 100 g rucolasallad
  • 2 gula lökar
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 600 g squash
  • 250 g cocktailtomater (gärna ekologiska)
  • 2 burkar vita bönor,
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.