Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Vi kryddade med kanelstång, färsk ingefära och torkad chili. Trots det bästa tänkbara läget, mot en vägg, med sol i stort sett hela dagen, mognade bara ett fåtal tomater
Smöra och bröa en form med kokos. Det var en av de saker jag ville prova, och lära mig, som jag aldrig gjort innan - och det kommer definitivt att göra om, oj så roligt det var
Men i fredags gjorde min man en gammal favorit i vår familj - saffranspasta med kräftstjärtar, och den här middagen är bara för god för att inte dela med sig av så kameran åkte fram och här kommer receptet
Jag stekte skivor av ytterfilé, pressade ner en vitlöksklyfta, ringlade över balsamico, en skvätt grädde, salt & peppar och lät puttra ihop på svagvärme tills såsen tjocknat och precis på slutet hällde jag över en liten burk med små, hela champinjoner… Ojoj, så vansinnigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.