Låt coscousen svalna innan du blandar den med melon, gurka, persilja och lök i en stor skål. Det var gott, men jag tror nog det blir ännu bättre med en fastare melon så som galia- eller honungsmelon
Fördela melon, hallon och smulad fetaost över salladen. Skala, klyfta och skär melonen i mindre bitar. Sallader av olika slag hör sommaren till och går att variera i all oändlighet
Annars blir det bra med bara melonochfetaost också. Skär skalet från melonenoch kärna ur den. Välj en fetaost med bra kvalitet, den ska smaka rejält och ha en god sälta
Skala och kärna ur melonen. Räkna med några timmar för att frysa melonkuberna ordentligt. För att det är lill-lördag, semester, till helgen eller bara för att det faktiskt fortfarande är sommar och för att det är så gott
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.