1/2 st Galia melon (snygga tärningar). 16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Till middag idag blev det kycklingfilé medfetaostoch basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Till blev det krispiga rösti på sötpotatis ochfeta, med lite peppar och sedan stekta i smör. Jag använde mig av Fontanas nya feta som är smaksatt med vitlök
med ett basilikablad eller eller något annat grönt om du har hemma (ej nödvändigt). Lägg hälften av parmaskinkan (ska vara tunt skivad) på varje tallrik, gärna lite snyggt
Fyll botten av glassformarna och ställ i fysen medanmelonen stavmixas. Fyll glassformarna medmelon. Isglass med jordgubb och passionsfruktKiwiglass med mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.