Garnera alternativt med hallon. GLASYR. Hallonglasyr. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Mal 1/2 dl sötmandel i mandelkvarn och blanda det med 1/2 dl strösocker
Garnera med hallon. 1Receptet gäller för 14 st 175 g Arla® Svenskt Smör 75 g mandelmassa 1 ägg 8 droppar bittermandelarom 1½ dl Arla® mjölk 2½ dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker ½ tsk bakpulver Hallonglasyr. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Min fina mormor kommer ofta med gamla veckotidningar då hon vet att jag gärna tittar på recepten. Dessa Mazarinkakor som jag nu ska dela med mig av har jag spanat på ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.