Ok, det här är ett recept ni bara måste prova om ni gillar kladdkaka. Det här receptet har en gudomligt god kladdig fyllning av kakao och nutella, toppat med en söt fudge frostingsom är så god att vi på myTaste inte kan få nog av den
Idag såfanns energin där att stå och baka lite i köket (efter i princip en heldag i skolan), även om de här äpple croissanter var väldigt lätta att baka så blev jag så glad över att jag hade energi till det
Imorseskar jag upp en ny limpa att ladda frysen med. Jag har dock gjort lite justeringar från ursprungsreceptetsom är från boken "Nytt bröd - Baka gott utan gluten" av Jessica Frej och Maria Blohm
Supergott glutenfritt bröd med lågt GI. Det blir en väldigt knaprig och tjock skorpasom är ovanlig på glutenfritt bröd, brödet ska vara mjukt inuti och ej torrt då har det vart inne för länge
Vi snörvlar på här hemma, jag och lilltjejen var krassliga i början veckan och nu är det tydligen stora dottern som åkt på förkylning… Hoppas du klarat dig undan feber, snuva och annat
Så här gör du. Close. När du ändrar antalet portioner såändrasockså mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras
salt och peppar. Mixa apelsin, olja, vinäger, vitlöksklyftan och ingefäran med wasabipasta. Smaka dig fram till din egen styrka, smaka av med salt och peppar
Gör så här. Lägg vitkålen några minuter i iskallt vatten och låt den sedan rinna av ordentligt. Vispasamman alla ingredienser till dressingen och blanda i kålen
Skala löken och äpplet. Hacka lök och äpple så fint du kan. Fräs lök och äpple i en såskastrull i smör och olivolja i några minuter utan att det tar färg