ca 50 stycken300 gr bregott (en liten ask)1½ dl socker2½ dl majsenamjöl3 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulverUgnsvärme - 175 graderVispa bregott och socker vitt och pösigt med elvisp
Ingredienser Portioner. 1 Sats 75 g smör 2 1/2 dl socker 2 msk mjölk 1/4 tsk salt 1 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 mogna bananer 100 g blockchoklad 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat Till servering en klick grädde eller en kula pecannöts glass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
13 tsk bakpulver. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper. 1Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil
Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Tillsätt salt, socker, kardemumma, ägg och nästan allt mjöl, spar lite till utbakningen. Lägg bullarna med skarven ner i en liten långpanna, klädd med bakplåtspapper
Med en kladdkakas botten och en underbart smarrig fudgesmakande chokladkräm på toppen. Denna underbara chokladtårta gjorde jag och dottern i helgen, för att fira mors dag i efterhand