Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås). Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Det blev en hastig middag igår så jag tärnade ner lite överbliven potatis i en panna och stekte köttbullar och prinskorv i en annan och avslutade med ett gäng stekta ägg när allt var klart
Värm upp stekpanna med lite olja i. Använd inte för varm platta och helst i början använd locket på pannan att äggvita blir genomstekt och inte slemmig
Stek på ett ägg med lite kryddor och servera med sallad och lax, kan det bli bättre. När det stekta ägget är klart lägger du på övriga ingredienser och sist men inte minst laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.