Blanda Milda mat & visp, sirap, socker och margarin i en kastrull. Koka blandningen utan lock tills temperaturen är 125° eller tills den klarar kulprovet
Dessa bullar blev riktigt bra med god smak av smör och kardemumma, mums. Receptet på fyllningen kommer från Sötebröd från Brunkebergs bageri och vetedegen är mitt eget recept
Finfina kardemummabullar kvällsbakade enligt Mia Öhrns recept. Jag vet att många har gått ifrån vetedegsrecept där man ska smälta smör och värma mjölken till att istället lösa upp jästen i kall mjölk och klicka i rumsvarmt smör direkt i degbunken
Inte för att skryta, men detta kan nog vara det godaste vörtbrödet jag både bakat och smakat. Vörtbröd är obligatoriskt på julbordet enligt mig, gärna med julsk*nka och senap på och hembakat bröd slår allt köpebröd med hästlängder
Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Den smakar ljuvligt till några skivor kallrökt lax, men är också god ex vis till en bit stekt fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.