2 tsp oil2 medium onions, chopped10 curry leaves6 fresh green or red chillies350 g lean minced (ground) lamb1 tsp crushed garlic1 tsp grated fresh root ginger1 tsp chilli powder¼ tsp ground turmeric1 tsp salt2 tomatoes, peeled and quartered1 tbsp chopped fresh coriander (cilantro)Method. Heat the oil in a karahi, wok or heavy pan and fry the onions with the curry leaves and 3 of the whole chillies
Save a few leaves for garnish. Guacamole. Om jag har snöat in helt på mexikanskt. Ja, kanske… Haha. Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela med sig av
handful of freshly chopped mint leaves. Det har har varit världens hype om sötpotatis ett tag nu och jag själv älskar dom men har fastnat lite i pommes spåret och fick lov att utvidga mina vyer under veckan
Leave for a minute and then stir until the chocolate is melted. Halloween is coming up, and it’s time to start decorating the home with spider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mention planning the Halloween snacks
Return beef to skillet along with basil leaves, toss until basil has just wilted. Serve immediately over cooked rice garnished with small basil leaves and sesame seeds if desired
bay leaves. Wash, peel and dice potatoes. Boil the potatoes with bay leaf until fully cooked. While potatoes are cooking, heat one tablespoon of oil in a large pan
Leave to stand for about 15 minutes. Spenatplättar är gott, men något jag gör väldigt sällan. När jag såg att Elina hade gjord vegan spenatplättar var jag inte sen att testa dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.