Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Preheat oven to 400 degrees F. In a saute pan over medium-high heat olive oil. Add onions, jalapeno. and garlic and saute until the onions begin to soften and turn translucent about 4-5 minutes
Den här fräscha, färgglada salladen blev min lyxiga matlådemat för veckans jobb. Sötpotatis och halloumi gifter sig verkligen bra tillsammans, med det söta och det salta
finely shredded cabbage (or salad). Five seeds flatbread (gluten free, vegan, paleo). I haven’t posted a bread recipe in a while now, which might make you think we don’t like bread or don’t eat bread very often
Since the weather in Sweden doesn’t seem to cool off yet (awesome) there’s definitely a need for some quick, easy and delicious salad inspiration recipes
After all they’re from the same family of vegetables (read this book to find out all about our most common veg and their families) and would make a wonderfully crunchy salad with fresh flavors
Blanda makaroner, räkor, ägg, lök, selleri, oliver i en skål ochblanda väl. Gör dressingen av majonäsen, olivoljan, hot sauce,citronjuice, Worcestershire sauce, senap och ketchup
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.