Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. Godmorgon. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade medmango
Vispa grädden, blanda försiktigt ner crèmefraiche,mango chutney och pressad vitlök. Jag vet inte vad jag skall säga, men idag har det varit höstväder… tur att man är tålmodig och tror på en varmsommar
Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår med fläskytterfilé, paprika och mango chutney. Så god den blev och det här är en av de grytor när man vill avsluta måltidenmed att slicka upp såsen från tallriken
citronmeliss. 75 g Arla® Svenskt Smör. finrivet skal och saft av 1 lime. 225 g fryst mango. 15 digestivekex 75 g Arla® Svenskt Smör Fyllning. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 limeMangosås. 225 g fryst mango 1 dl florsocker citronmeliss
Servera med en limeklyfta och mynta. 100 g tärnad fryst mango. 11 msk riven färsk ingefära. 5 lime, i klyftor. 1färsk mynta. 1strösockerMixamango och ingefära med lite av läsken till en puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.