Stick ner godismaskarna så ser det ut som att de kryper i jord. Halloween närmar sig och självklart måste jag baka och framför allt garnera något läskigt
Efter en dag med lyckade middagsförsök och mindre lyckade bakförsök (jag öppnade ugnen och den fräna lukten av hårfärgningsmedel - jag skojar inte - mötte min näsa
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Idagblir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med liteolikafyllningar. Och jag har helt snöat in på pajskal av kikärtor eller bönor, för de är helt suveräna
Idag tänkte jag bjudaer på en paj av det maffigare slaget. Vi åt den i påskas, men den passar precislika bra till någon av alla de fester som våren brukar vara full av
Detta är min egenkomponerade pannacotta tårta denna är smaksatt med ICAssockerfria flädersaft. men man kan byta ut denna med den saft du önskar med eller utan socker beroende på om du äter sockerfritt eller inte
Detta receptet la jag in på allergimat för ungefär ett år sedan om någon känner igen det. Att få tillsaftiga lussebullar kan vara en utmaning även om när man använder vanligt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.