Detta är en snabblagad Tikka Masala gryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter. 1 burk Santa Marias India Tikka Masala Cooking Sauce, 2 tsk matolja, 15 stycken cashewnötter. En burk Santa Marias India Tikka Masala Sauce kostar 14 smartpoints. En burk Santa Marias Tikka Masala Sauce kostar 8 propoints. En burk Santa Marias India Tikka Masala Sauce kostar 14 smartpoints
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Servera med ris och naan. Täck med lock och låt sen sjudai 15 minuter under omrörning tills kycklingen är genomstekt. 1 tsk garam masala
Smaka av med socker och salt. Servera med kokt ris. 1 msk garam masala. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.