Marstrandskex Smör och socker arbetas till skum. Hjorthornsaltet blandas med en del av mjölet och detta. tillsättes omväxlande med gräddmjölken Matklubben.nu
Marstrandskex med apelsinsmak Smält matfettet och låt det svalna. Blanda vetemjöl, potatismjöl, hjorthornssalt, strösocker och apelsinskal i en skål Hemmets Journal
Marstrandskex med apelsinsmak 1. Smält matfettet och låt det svalna. Blanda vetemjöl, potatismjöl, hjorthornssalt, strösocker och apelsinskal i en skål Hemmets Journal
Marstrandskex Rör smör och socker ljust och pösigt. Går bra med elvisp när smöret är mjukt. Rör ner grädden. Blanda kardemumma, hjorthornssalt, potatismjöl och nästan allt vetemjöl Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.