Marstrandskex med apelsinsmak Smält matfettet och låt det svalna. Blanda vetemjöl, potatismjöl, hjorthornssalt, strösocker och apelsinskal i en skål Hemmets Journal
Marstrandskex Blanda de båda mjölsorterna och bakpulvret i en bunke. Tillsätt socker, matfett och grädde. Arbeta snabbt ihop degen Matklubben.nu
Marstrandskex med apelsinsmak 1. Smält matfettet och låt det svalna. Blanda vetemjöl, potatismjöl, hjorthornssalt, strösocker och apelsinskal i en skål Hemmets Journal
Marstrandskex Rör smör och socker ljust och pösigt. Går bra med elvisp när smöret är mjukt. Rör ner grädden. Blanda kardemumma, hjorthornssalt, potatismjöl och nästan allt vetemjöl Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.