Lägg bullarna iformar på en plåt. Bullformar. Kanelbullar. Kavla ut degen till en rektangel. Besök gärna Maria på hennes hemsida, för mer informaton och spännande tips
Forma efter tycka och smak. Smält smöret i en kastrull, häll ner malen kardemumma och mjölken. När man mal kardemumman och värmer den med smör och mjölk blir smaken tusen gånger bättre
Här iform av en enda stor plockbulle. Vill man så kan man naturligtvis skära skivor av den. Stansa ur rundlar som du viker två gånger och lägger i en rund smord form
Smält smöret lägg i havregrynen och låt stå att svälla en stund. Stek äppelskivornatillsammans med socker och kanel försiktigti en stekpanna, så att de mjuknar lite
Lägg bitarnaibakformar med snittytan uppåt. Smula ner jästen i en bunke. Jag brukar klippamina bullar när de liggeribakformarna, så de får ett litetroligare utseende, även detta lärde jag mig av min fars fru
Jag tänkte att jag skulle dra till med en gammal goding, nämligenminakanelbullar. Tjingeling,. Man kan aldrig baka för många kanelbullar, det är ju sååå gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.