Lägg bullarna i en smord ugnsform. Tycker du om kanelbullar så kommer du att gilla dessa här. Jag har lite knep för att få dem saftigare och knäckigaundertill som jag tänkte dela med mig av här
Lägg bitarnaibakformar med snittytan uppåt. Smula ner jästen i en bunke. Jag brukar klippamina bullar när de liggeribakformarna, så de får ett litetroligare utseende, även detta lärde jag mig av min fars fru
Tjingeling,. Här sitter jag med datorn i knät, trötta och febriga barn i soffan och en kopp te på igång – jag har nog ett par vakna timmartill framför mig skulle jag gissa på
Lägg bullarna ibullformar på en plåt. Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Forma degen till en boll och lägg på bakplåtspapper. Egentligen tycker jag att man gott kan äta en "riktig" kanelbulle då och då, bara det inteblir för ofta
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa siginnei värmen och baka så här kommer ett himlasmidigttips på kanelbullar i långpanna
Smula ner jästen i en bunke. Blanda ner mjölken i smöret. Kolla om de är fingervarmt. Tillsätt socker, kardemumma - hela eller krossade bestämmer du själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.