Ingredienser Portioner. 4 125 g mörk blockchoklad 2 äggulor 3 msk florsocker rivet skal av 1/2 apelsin 4 msk starkt bryggt kaffe 3 dl vispgrädde chokladströssel Lägg till i inköpslistan
Även om jag vill minnas hemkunskapen från grundskolan som ganska pinsam, ochmed ett nästan sjukligt fokus på återvinning av konservburkar, så lärde jag mig ändå ett och annat under matlagningsstunderna
Ingredienser Portioner. 6 100 g smör 3 dl mörkt eller ljust muscovadosocker 1 dl vispgrädde 1 dl hackade nötter (gärna pecannöt) 1 tsk flingsalt vaniljglass till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg vaniljstång och frön i en kastrull, häll på grädde och mjölk, värm den tills den är ljummen. Bäst resultat får man om smeten står i kylen över natten, då blir bruléen extra krämig och fin
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.