Camilla Rätti
Camilla Rätti
Camilla Rätti
Har varit konditor över 20 år.Älskar att baka och göra mat på min fritid.
Hans-Erik 70 år

Hans-Erik 70 år

Hjortrontiramisu

Hjortrontiramisu

Gör så här. Vispa äggulorna och sockret poröst. Vispa upp äggvitorna. Vispa ner mascarpone i äggulesmeten. Vispa sedan grädden och rör ner i äggulesmeten
Marängsviss med hjortron och kolasås

Marängsviss med hjortron och kolasås

Ingredienser Portioner. 6 200 g hjortron 1 msk socker Kolasås 1 dl vispgrädde 1/2 dl socker 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vaniljsocker Marängsviss 2 dl vispgrädde 2 dl matyoghurt 10 % 36 maränger (36 st motsvarar ca 100 g) 50 g mandelsplitter Lägg till i inköpslistan
Tjälknöl på älg

Tjälknöl på älg

Ingredienser Portioner. 6 1 kg fryst älgstek Lag 3 1/2 dl vatten 1 dl rött vin 1 msk flytande honung 2 krossade vitlöksklyftor 3 svartpepparkorn 1 tsk torkad timjan 1 lagerblad 1/4 dl salt Lägg till i inköpslistan