Allt du behöver är en bit nötkött, valfri marinad (i denna batchen på bilden hade jag teriyakisås, chiliflakes, ingefära, vitlök och svartpeppar men senare har jag använt bland annat BBQ-sås och det funkar finfint det med), en ugn och mycket fritid
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Fish and chips, elakt beskrivet som pommes frites med fiskpinnar och remouladsås. I London serveras alltid fish and chips med en enkel maltvinäger vid sidan av
Egentligen tycker jag bäst om biscottimedmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Använd fingertopparna ochblandamed lätta händer samman till en smidig men kladdig deg. Smula ner smöret i mjölblandningenmed fingertopparna så att det blir en smulig massa som påminner om brödsmulor
Egentligen tycker jag bäst om biscottimedmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Blanda de torra ingredienserna med chokladen och lingonen och vänd ner det i bunken. Till den här tiden brukar jag göra saffransbiscotti, men i år gjorde jag, inspirerad av Magdalena, biscottimed lingon och vit choklad
Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys. Tillsätt mjölblandningen växelvis medmjöl/yoghurt-blandningen till äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.