1 dl crème fraîche. 1 dl turkisk yoghurt. Mixa mango, honung, curry och crème fraiche till en slät puré. Rör ner yoghurt och sweet chilisås och smaka av med salt och peppar
1 1⁄2 dl mango chutney. 1 1⁄2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt. Tina mangon. Mixa samman mango, mango chutney, chiliflakes och lite av yoghurten i en matberedare eller med stavmixer
Serverade laxen med mangosås, basmatiris och en sallad med färsk bladspenat, blodapelsin och körsbärstomater, och så strödde jag lite rostad kokos över alltihopa
5 dl teffmjöl*. 7,5 dl kallt vatten. 2,5 dl kokande vatten. Rör sedan ner 2,5 dl kokhett vatten lite i taget, tills konsistensen är en aning tjockare än pannkakssmet ungefär. 5 dl teffmjöl*. 7,5 dl kallt vatten. 2,5 dl kokande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.