1250 g
mango frusen tärnad 3 st ägg 3 msk potatismjöl 0.5 dl socker 1 tsk rivet citronskal 250 g kesella ostmassa Ugn: 200°Vi använde tärnad frusen mango i 250 grams paket. Fruktbitarna behöver inte tinas innan de används.
1 Ta
fram 4 portionsformar som tål ugnsvärme och lägg 1/2 dl mangotärningar i varje form. Vispa upp äggen med potatismjöl, tillsätt socker, rivet citronskal (kan uteslutas) färsk ostmassa.
1 Lägg
en dryg deciliter av smeten ovanpå frukten i formarna. Grädda i 200° varm ugn i 25 minuter. Servera!
Vi använde tärnad frusen mango i 250 grams paket. Fruktbitarna behöver inte tinas innan de används. Ta fram 4 portionsformar som tål ugnsvärme och lägg 1/2 dl mangotärningar i varje form
Ugn 200º. Ta fram 4 portionsformar som tål ugnsvärme och lägg 1/2 dl mangotärningar i varje form. Vispa upp äggen med potatismjöl, tillsätt socker, rivet citronskal (kan uteslutas) färsk ostmassa
1. Vi använde tärnad frusen mango i 250 grams paket. Fruktbitarna behöver inte tinas innan de används. 2. Ta fram 4 portionsformar som tål ugnsvärme och lägg 1/2 dl mangotärningar i varje form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.