1. Sås. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör under omrörning tills den blir lite glansig. 2. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfond och lagerblad
S. å. k. o. m. e. r. d. t. l. i. v. s. c. n. f. ä. a. b. g. y. p. I. ,. F. H. h. u. N. j. ". ö. J. L. V. 2. 5. 0. 6. 1. 3. 7. °. C. T. /. A. D. O. G. -. 4. 9. P. d l. k g. a v
Faktiskt vårt första besök där, om man inte räknar de gånger det hämtats sushi därifrån, dock bara till mej eftersom Håkan inte alls är någon fantast av det
När man tar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Tillsätt champinjonerna när köttfärsen är genomstekt. Man skulle till och med kunna säga att det delvis var det gemensamma matlagningsintresset som en gång i tiden förde oss samman
När man har den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant). Marängbottnarna kan man baka flera dagar i förväg och förvara torrt tills den ska fyllas med vaniljkräm, grädde och jordgubbar
Å andra sidan kan vi göra roliga saker med gröna tomater, som man inte nödvändigtvis kan med röda. Min man hade fått lust att göra chutney på gröna tomater
När man middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. Känns alltid bra när man når sitt mål. kycklinglårfilé 800 gramskivade gula lökar 2 stycken storaskalade slantade morötter 2 stycken storafinhackad färsk salvia 2 matskedarkikoman soja 6 matskedarcolloritsoja 1-2 teskedarsmör 3 matskedargrovmald kryddpeppar 2-3 teskedargrovmald vitpeppar 1 teskedgrönskasbuljongtärning 1 stycksaften frän 1 apelsinlagerblad 5 styckenvatten 5 decilitersalt 1 tesked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.