Nagga degen och ställ kallt i 30 minuter. Förgrädda i ugn, 225 grader, 10 minuter. Låt lök, champinjoner och aubergine fräsa med färsen i 10 minuter. Strö på osten och grädda i ugn, 225 grader, 20 minuter
Ingredienser Portioner. 4 2 paprikor (gärna 1 röd och 1 grön) 500 g blandfärs 2 burkar vita bönor i tomatsås 2 1/2 dl vispgrädde Att ha hemma 1 tsk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk paprikapulver 1 tsk oregano salt peppar 2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna penne rigate) 1 gul lök ca 500 g blandfärs 1/2 msk olja salt peppar 1 vitlöksklyfta 1 tsk oregano 500 g passerade tomater 2 1/2 dl vatten 1 köttbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 1 dl chilisås eller ketchup 1 1/2 dl riven ost Till servering 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.