Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Brandade är den franska motsvarigheten till den svenska lappskojsen fast med fisk. Dela potatisen och koka dem nästan färdiga i lättsaltat vatten, lägg sedan fisken med även saltvattnet som bildats av fisken
Krydda med svartpeppar och kläm i en citron. Bestämde mig (när barnet för tillfället satt och lekte glatt för sig själv) för att steka fisk och göra potatismos
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Pytt i panna & ägg (H jobbar kväll). Ugnspannkaka med korv. Fisk i ugn med gräddsås & bacon 4p. Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.