Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm
I den här fudgen har jag samlat två av mina favoritingredienser, Dulce de leche och pecannötter. Pecannötterna har jag karamelliserat och saltat och det kompletterar fudgen perfekt
Dessa bitar är alldeles för goda och du gör dem på egen risk. Perfekt är att köpa en påse med glöggmix på torkade tranbär och skalad mandel (finns på ICA) och hacka ner i smeten
Jag är spik nykter och inte så värst mycket knäppare än vanligt. Rödbetskaka är vid det här laget en klassiker, och jag har tidigare bjudit både på chokladsnitt med rödbetspulver och kärleksmums med rivna rödbetor i smeten
Hasselnötscrunch och havssalt. Ta av kastrullen från plattan och rör ner smör, havssalt och choklad. Strö över ytterligare lite havssalt och hasselnötscrunchen (eller liknande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.