Majs- och blomkålsburgare på surdegsbröd med ärt-och myntadipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.75 st blomkålshuvud (en)
  • 1 burk(ar) kikärtor
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 cm chilipeppar
  • 3 st ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1.25 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 2 st salladslök (ar)
  • 1 burk(ar) majskorn
  • 1 olivolja
  • 450 gram ärtor , tinade
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 200 gram gröna linser
  • 250 gram rivna morötter
  • 2 krm finhackad chilipeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 st romansallad
  • 1 st tomat (er)
  • 1 st rödlök (ar)
  • 1 förpackning surdegsbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.