Så var det den där saffranen igen, jag älskar den. Det har blivit väldans massa kakor och sötsaker här det senaste, men jag lovar, vi äter vanlig mat också
När risotton möter skogens guld så uppstår det verkligen magi och en himmelskt god smakupplevelse. Italiensk mat är ju så gott, så gott att när man varit på en rundresa i Italien i 10 dagar så när man kommer hem lagar man italiensk mat för hela slanten
Smakerna i dessa godbitar är helt och hållet, ren skär magi. Nu får ni hålla i er, för det här kan vara något av det godaste jag någonsin har delat med mig av till er
Det är magi. Många blir avskräckta av idéen om en avokado i söta deserter. Men den släta och mjuka konsistens som du får när den blandas med kakaopulver
De skapar en alldeles egen liten magi utan att man själv behöver hjälpa till med några konstigheter. Man behöver inte vara 6 år för att bli påverkad av den magin
Jovisst är de goda, men det blir inte riktigt samma magi mellan kokosen, smöret och sockret som det blir när man använder vanligt eller helst finkornigt råsocker till de här små raringarna
I och med smashmetoden trycker man ut färsen direkt på het yta, och således får hela ytan på burgaren direktkontakt med den heta ytan och man får en maillardreaktion deluxe (crust), magi för smak och textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.