Ugnstektfläsk. Lägg fläskskivorna på foliepappret, och krydda. Under tiden fläsket blir klart i ugnen, så gör man coleslaw, allt tar cirka 20 minuter, det tycker jag är snabbmat. 500 gram fläsk i tjockare skivor. 20 minuter, eller tills att fläsket fått fin färg. 500 gram fläsk i tjockare skivor
3 portioner 500 g sidfläsk 2 gula lökar 2,5 dl grädde Salt Vitpeppar Smör 1 tsk sojakulör 300 g blomkål 1. Stek fläsket, koka blomkålen 2. Bryn i rikligt med smör tills löken börjar bli mjuk och glansig 4. 500 g sidfläsk
Det färskta fläsket, stekte jag nästan klart på spisen, det fick gå helt klart i ugnen. Om man ha slät sås, så mixa såsen med en mixerstav, eller sila av den
Grönsaker och Sallad -. Till fläsket och löksåsen serverade jag brytbönor med sting. Eller som vi säger i Skåne, fläskmed lögasås, hur man säger det så är det väldigt gott
Stektfläsk, löksås och squashlådebitar. Stektfläsk. STEKTFLÄSKMEDLÖKSÅS. Under min uppväckt fick jag ofta fläskmedlöksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stektfläskmed kokt potatis och löksås. Servera potatis och stektfläskmed grönsakerna och såsen. Jag lyxade till det medsmörstekta färska morötter och grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötter och kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.