Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå litebland och tristikryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade ilite cayennepeppar
Men ta vad ni har och trolla fram er egen bästa macaroniandcheese. Jag kan även tipsa om alternativ om man intehittar alla dessa rivna ostar, så kan man röra ner en burk cheesedip (hittas på tacohyllan) eller blanda ner en påse OLW ostdip och röra ut med en skvätt grädde, allt i nykokta makaroner
I de flesta recept på macaroniandcheese (pastagratäng med ost) ingår det galet mycket ost. Det krispiga pankolagret ovanpå blev en trevlig kontrast till den lena pastablandningen
) som vi nu upptäckt Spice Goddess där Bal Arneson levererar den ena läckerheten efter den andra. Vi har fått en ny matlagningsidoli tv-kocksvärlden, en helt otippad sådan dessutom
Blanda ner grädde, färskost, riven parmesan och hackade valnötter och låt koka ihop. Koka pastan i saltat vatten, ett par minutermindre än anvisningen på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.