Bilden är från deras blogg. Jag följde receptet helt och hållet, och det blev helt fantastiskt. Sonen tyckte att den var ätbar, men botten var lite skum
Igår på vår skogspromenad hittadevilitelingon som jag kokade sylt på. Eftersom jag aldrig kokat lingonsylttidigare tog jag den gamla trotjänaren Vår kokbok till hjälp, Sveriges mest sålda kokbok och tydligen, om man ska tro bokförlaget, den enda kokbok man behöver
Vi heter Jenny och Magnus och driver bloggen ”Under vårt tak” som är en Paleoblogg, viskriver om vad Paleo är för oss och vad livsstileninneburit för våra liv – självklart lägger vi också upp en massa recept på ren och naturlig Paleomat
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.