MörkaChokladtryfflar. Här kommer ett recept på galet goda chokladtryfflar med en himmelsk len och god ganache omsluten av ett tunt skal av choklad och kakao
Det här receptet ger underbart mörka fylliga tryfflar för chokladälskare. De kan givetvis smaksättas som man vill, men jag föredrar den här med kaffe och cognac – lustigt nog anas bara de noterna sedan i den färdiga tryffeln, antagligen för att de är så mörka och fylliga
Gjorde lite olika chokladtryfflar, en med smak av lakrits, en med pepparkakssmak och en med nötter. Idag har jag varit på lediga sidan, laddar inför en jobbhelg utöver det vanliga
dessa kakor smakar ungefär som de där mjuksega cookiesarna som man köper hos seven eleven. kan säkert bli mer knapriga om man önskar det genom att baka dem lite längre, men jag gillar dem lite mer åt det mjuka hållet, i alla fall i den här smaksättningen
Här kommer ett helt mjölkfritt alternativ på advents- eller julgodis, gjort på sojagrädde. Jag har inte prövat, men tänker mig att den som inte tål soja kan ta risgrädde eller havregrädde i stället
Nya kommentarer. Marja Folcke. 30. december, 2014 | #. Frågan är om det fastnar bra. Jag har testat med sukrin melis, och det gick bra vad jag minns (blandat med lite vatten i efterhand
1,5 dl vispgrädde. 175 g smör. 1300 g mörk choklad. 10,25 krm salt. 13-4 nypor chiliflagor. 11,5 dl vispgrädde 75 g smör 300 g mörk choklad 0,25 krm salt 3-4 nypor chiliflagorHetta upp grädden och lägg i smöret
Sätt ugnen på 110 grader. Skär mindre bitar av fikonen innan du snabbt mixar dem med valnötter, jordnötssmör, havre, müsli, choklad, kakao, marmelad och ägg till en sammanhängande massa (den ska inte bli slät, utan med bitar i)
Gjorde egna smarriga chokladtryfflar igår. 5 st ingredienser och tar typ 5 min att göra, med en 4 månaders har det aldrig känts så nödvändigt som nu med snabba ryck i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.