Till denna dag beställde han sitt favoritbakverk vilka är chokladtryfflar utan tillsatt socker. I måndags började Artur jobba igen efter fem veckors kombinerad föräldraledighet och semester (eller snarare - han började "semestern" efter föräldraledigheten
MörkaChokladtryfflar. Här kommer ett recept på galet goda chokladtryfflar med en himmelsk len och god ganache omsluten av ett tunt skal av choklad och kakao
Här har ni ett fantastiskt fint recept på härliga choklad tryfflar. Vanligtvis så tycker jag att hemmagjorda tryfflar blir alldeles för mjuka när de fått stå framme i rumstemperatur en stund men inte dessa inte
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Egentligen är jag ingen snickers älskare, jag tycker det helt enkelt är för sött. Dessa små godingar är absolut inte för söta snarare lite åt det salta hållet, på ett bra sätt
Jag slutade tidigt idag och har haft en lugn och skön eftermiddag hemma med barnen. Så jäkla skönt. Vi har byggt pärlplattor, sprallat och lagat jättegod mat
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten, häll av vattnet och låt potatisen svalna. Skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor och lägg i en stor serveringsskål, tärna ner äpplena
Idag är det måndag, och det ska alltså bjudas vegetariskt. Men, men, jag har inte haft tid att klura ut något "riktigt" vegetariskt nytt recept, det har mest blivit vegetariska soppfavoriter i repris den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.