450 g mörk choklad (bra kvalité). Sätt ugnen på 175 grader. Sikta ihop alla torra ingredienser (mjöl, kakao, socker, bikarbonat, bakpulver, vaniljsocker, salt) i en stor skål
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Den mörka chokladen ger en "vuxen smak" och passar bra till en kopp kaffe. Enkelt recept på fantastiskt god tryffel med mörk choklad och after eight (ca 40 st). 300 g mörk choklad. 300 g mörk choklad
Rosta nötterna i en torr het panna tills skalen börjar spricka och nötterna får färg. Låt svalna. Häll över på en ren kökshandduk och gnugga bort skalen
200 g mörk choklad. 200 g mörk choklad. Marianne tryfflar. 11 november 2015, 16. 27. Hej igen. I dag såg jag att det var "chokladens dag" och vill man fira det lite extra ikväll så kan jag varmt rekommendera dessa goda tryfflar som smälter i munnen
God afton såhär några dagar före jul. Polka och choklad är nog en av mina favorit-smak-kombosar. Och om man bara får välja en julgodis tar jag nog hellre en kola än knäck tror jag
Chokladcheesecake på browniebotten med chokladspegelBrowniebotten150 g mörk choklad100 g smör2 ägg100 g strösocker100 g vetemjöl1 krm saltCheesecakesmet900 g philadelphiaost200 g strösocker1 msk vaniljsocker½ dl vispgrädde4 stora ägg200 g mörk choklad, 70%Chokladspegel100 g mörk choklad, 70%2 dl vispgrädde2 msk sirap1 msk smör½ tsk vaniljsockerEn knivsudd saltBottnenSätt ugnen på 150 grader. 150 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.