Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Garnera med florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Här blev vi så otroligt sugna på surströmming att vi krängde en bruk till middag igår, och naturligtvis så följer det med en efterrätt efter en sådan måltid
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Jag gjorde chokladtryffelmed både kakao och kokosflingor, receptet är väldigt enkel. Jag passade på att baka chokladtryffel som julgodis, de bara smälter i munnen med sin mjukhet
Pajskal1,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 dl florsocker 75 g smör 1 äggula smör, att smörja formen med kakao, att pudra formen med. 1Fyllning200 g mörk choklad 200 g vit choklad 2 dl vispgrädde
kladdkaka med smält mörk choklad i, chokladbollar och vit choklad. På den är det en chokladbollsmet med lite extra kakao, kaffe och salt i och över den en vit chokladganache och ett berg av syrliga röda vinbär
Vit chokladtryffelmed apelsin och saffran, lyxigt julgodis. Efter en långpromenad i skogen och korgen full med granris så har hemmet dekorerats och adventsljusstaken lyser och gör mig sällskap i köket
Print Fikon- och valnötsbollar medmörk choklad. Dessa dagar då man bara vill ut, dra iväg till stranden, badhuset, på utflykt osv är det smidigt om man har laddat skafferi, kyl och frys hemma med diverse picknickmat som är lätt att plocka med sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.