Det blev hur mört som helst. Svenska fläskkotletter kostade bara 49. Mörafläskkotletter i gräddig sås (4 port). 6 fläskkotletter. Låt småputtra under lock i 2-3 timmar, tills köttet blivit så mört så det nästan faller isär
) Hur som helst är det otroligt enkelt, sköter sig själv i ugnen och köttet blir så mört och gott. Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittat billiga fläskkotletter blir detta en supergod middag en vanlig vardag
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
4 melerade fläskkotletter. Pensla kotletterna på båda sidor med mango chutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanliga chutneyn
Du lägger allt i en ugnsform och låter den sedan puttra där tills kycklingen blir mör och fin. Här kommer ett recept på en kycklingrätt som inte behöver så mycket aktivitet från din sida
Blötlägg lergrytan i kallt vatten i 1 timme. Blanda äppeljuice, soja och ingefära i en skål. Lägg i köttet och låt marinera medan grönsakerna förbereds
Ca 1,5 kg benfri fläskkotlett. Börja med att putsa köttet och ta bort allt fett som du inte vill ha och ta bort senor och dylikt som kanske finns på köttet
Hej på er. Nu tror jag det ska fungera problemfritt här på Kryddburken igen. Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Smör att steka i. Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klick med smör. Salta och peppra fläskkotletterna och bryn dem sen i smör cirka 1-2 minuter på varje sida
smör. Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. , smörslungad bladspenat, pressad potatis. Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt
4 melerade fläskkotletter. 4 melerade fläskkotletter Mango chutney, Bengal Spice Salt Grillkrydda 1 gul lök, klyftas i 8 delar Ca 6-7 dl vatten 3-4 dl grädde 2 msk mjöl utröres i vatten Kalvfond 2 msk mango chutney Salt Grillkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.