Skär kycklingen i fina stora tärningsbitar. Skär/strimla paprikorna i stora bitar, skär purjolöken i lagom stora ringar, skär rödlöken i stora halvmånar, skär upp broccoli och svamp i lagom stora delar
Thaimat är bland det godaste jag vet och numera gör vi egen hemma. Jag har tipsat Er förr om detta recept men här kommer en uppdaterad version och dessutom en smaskig bild
Det är ju ingen vidare bild precis men måste varmt rekomendera denna thailänsk inspirerande måltid. Mannens kommentar "smakar som på restaurang", det tar jag som ett mycket gott betyg
När man ser ett paket saffran i skafferiet, och genast får en idé till en lyxig frukost - då är det jobbigt att vänta en hel natt innan man jag får sätta planerna i verket
Ibland förvånas jag över hur vissa saker, som är så goda, kan passera mig obemärkt förbi. I hela 25 år, okej 33, har katrinplommonsufflé varit någon annans dröm
Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt