Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bärdet av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
Basilika - färsk. Timjan - torkad. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Näringsinnehåll. Värm ugnen till 135 grader. Tillaga i ca 1,5-2 timmar
Man bara måste gilla campari och den beska smaken för att gilla dethär. Det blev ett hemsnickrat buffébord, inhandlade blommor i låda, plockade blommor i emaljkärl, dukning, matlagning och det mindre roliga inslaget att fixa regnskydd
Du som tempererar kommer att få choklad över, men detär svårare att temperera små mängder. Men gör dudetärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.