Sätt ugnen på ca 80 grader. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt på plåten. Sätt in i ugnen, men lämna en liten glipa så fukten kan ta sig ut
Oftast används faktiskt bara salt och olivolja men i dethär receptet har kocken även valt att lägga till kardemummakapslar, chili och lagerblad vilket ger en redan fantastisk produkt, en ytterligare dimension
Men i detta inlägget har jag inte tänkt berätta om hur du gör buljong utan om några anledningar till varfördetärbra att få i sig benbuljong regelbundet
Då är lergrytan brafördetär bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. Nässlor är så otroooooligt näringsrikt, så jag tycker absolut du ska ut och plocka på dig på en gång
Jag har tidigare lagat rabarberkyckling. Nu närdet äntligen går att skörda rabarber tänkte jag att jag istället för att baka eller laga dessert av rabarbern kunde använda den i matlagningen
Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Dela med dig av inlägget. Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss
Vill man ha andra nötter än pistage går det lika bra, varför inte cashew eller pekannötter. Gillar man inte kombon salt och choklad skippa saltet men testa för jag lovar det sätter liksom den där extra touchen som gör pajen så galet god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.