Lyxigascones med vispgrädde i degen, yummie. Jag brukar oftast ha grahamsmjöl eller frön i mina scones, då jag gillar både smaken och konsistensen av det snarare än enbart vetemjöl
Blanda alla torra ingredienser. Rör därefter i margarin, ägg, filmjölk och mozzarella. Forma degen till fyra portionsbröd och lägg på bakpappersklädd plåt
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Mitt recept på LCHF scones flöder flitigt på instagram. Det är många MÅNGA som lägger ut bilder på LCHF scones och det känns alltid kul när källan visas
Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.