Krydda med salt, peppar och kött-& grillkrydda. Lyxigavarma mackor. Jag hade lite kött och bea kvar sedan i går så ikväll fick det bli varma mackor till middag
Tillsätt oljan och smaka av med salt. Det blev en helt ny variant som kändes lite lyxigare än vanligt och jag hittade ett himla gott bröd som jag inte testat innan
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Lägg på skinka och ost, avsluta med svartpeppar, bara lite. Servera med majonnäs. Bred mackorna med smör (om du vill), bred 1 msk mjukost på varje macka
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Så stor varmmacka är kanske ett bättre namn. Vi brukar kalla detta för varm smörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott
Dessergod varmmackamed chevre och houng. Lägg en macka åt gången vid kanten och knuffa den över stekhällen, så att den snabbt får mellanlanda i mitten där oljan samlas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.