Vi fortsätter att ha det bra i värmen vid poolen i Spanien. Jag ska alldeles strax gå ut och äta frukost men först tänkte jag ge er detta supersmarriga recept som hela familjen älskade och som jag förmodar att vi snart kommer äta igen
Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. 14 skiva ljust surdegsbröd. 12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Stek dem i smör ca 4 minuter per sida för minutfiléer, annars lite längre. 1Skiva kycklingen och fördeladen på bröden
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Kantskär bröden och lägg ut dem tre och tre. Fördela hälften av fyllningen på första lagret bröd. Låt vila i kylen över natten så att brödet blir saftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.