Idag är det Valborgs och jag passar på att kompa ut. Tur det, för ikväll drar vi till husvagnen i Valliden och imorgon drar vi den till vårt smultronställe Ostvik
Gör ett snitt i baguetterna, inte rakt igenom. Blanda ceme fraiche, majonäs, skuren skinka, créme bonjour, sambal oelek, skuren purjolök, svartpeppar, paprikapulver och cayenpeppar
Ugnstemperatur. 250°. Bred smör eller margarin på brödet. Stryk senap ovanpå och krydda med salvia. Lägg på en rad med skinkskivor och därefter en rad med tomatskivor
Bred ett av bröden med lite av Philadelphia-osten och ha ner resten i en skål. Rör ner tonfisk och finhackad rödlök i osten, klicka på riklig mängd på det andra brödet och bred ut
För ett tag sen dammade vi av min gamla toastmaster som säkert nästan är 15 år gammal och som bara stått i ett skåp och samlat damm och det är ju synd för toast är ju så himla gott
Blanda tonfisk, créme fraiche, senap och citronpeppar. Låt röran stå och dra ett tag. Bred röran över brödskivorna, fördela tomatskivorna över och lägg osten på