Koka potatisen mjuk och blanda med mjölk och äggulor. Skär laxen i kuber och fördela över spenaten. Tillsätt hälften av osten, smaka av med salt och peppar
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. 4 bitar laxfilé, fryst och tinad. 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
Fiskgratängmedlax, senap och dill. Egentligen hade jag tänkt att göra hemmagjort potatismos, men tiden rann iväg så det fick bli denna turbovariant med pulvermos istället
Till servering sallad, gärna med tomt och gurka. Duchessepotatis800 g mjölig potatis 25 g smör 0,75 dl vispgrädde 1,5 dl mjölk 2 äggulor 0,5-1 tsk salt 2 krm vitpeppar 600 g torskfilé salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.