IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
– Jag gillar enkla recept medminimalinsatsi köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia. Alla recept är utan socker, gluten, onödigatillsatser och de innehåller dessutom ganska få kolhydrater
Strö persiljebladen över den färdigafiskgratängen och servera med den stekta haricots vert. Om veckan ser körig ut och litetid för matlagning rekommenderas att göra en fiskgratäng under helgen och ta fram till någon av vardagarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.