Men först tänkte jag påminna er gamla läsare ochtipsa er nya läsare om detta vansinnigtgodavitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgonoch passar till nästan vilkenmåltid som helst
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns ochtillsammans med en sistatinadkycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst godakycklinggryta
Precis då har hon lagt upp en bildpå en av sinamåltider. Vi har interiktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tipspå en jättegod ochnyttig förrätt som man kan ha pånyår
Idag är sista dagen påjulledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma ochfixatlitei lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu påeftermiddagen
Recept pågoda blåbärsbars med citron kardemumma ochlite vårspatt. Ska visa er bilderna senare men i kväll bara måste jag ge er receptet på dessa blåbärsbars som jag bakat för någon helg sedan, då vi hade kalas för H
Stek gärna en litenbit av färsen för att se om det är lagom kryddat. Vifick ju ett huvud med savoykål i veckans Ekolådan, ochidag tänkte jag att jag gör lite kåldolmar på kålen
De små aptitretarna ska alltid vara så goda. Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Förrättsmiddaginnebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.