Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken
I helgen lagade jag mat. Det är ovanligt numera, så ovanligt att det måste firas med ett blogginlägg. Annars äts det mest hämtmat eller färdigmat från frysdisken hos oss nu för tiden
Kan glatt meddela att testkörningen av min nya glassmaskingick så fantastiskt bra. Så bra att det inte fanns någon chans att fota glassen innan den var uppäten
Dagen är grå, det snöblandade regnet vräker ner och jag kom inteiväg förrän med väldigt sena bussen eftersom jag satt och jobbade vid frukostbordet och helt glömde bort tiden
Det har egentligeninte hänt någon gång när vi har haft bak-och-fotograferingsdag, men en gång var det en rabarberkaka som inte såg så jätterolig ut (mest beroende på att den rabarber som jag hade lyckats få tag på sådär iapril var väldigt blyg och ranglig)
Kännslan då man efter 2-3 dagars väntan tar ut degen från kylen, mjölar klappar lite och får snittai ett perfekt jäst degämne och sedan försiktigt föser in brödet i ugnen och ser det börja växa, och efter 40-45 minuter får ta ut det färdig gräddade brödet känna hur doften av nybakt bröd spridersigi lägenheten och ser det vackra gyllenbruna brödet är lyckan total. och det gör inget att man får vänta 2-3 timmarminstinnan man får ta den första tuggan. 40-45 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.