Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Lunchen blev en enkel men god pastagratäng och till fikat/dessert blev det den här maffiga chokladkakan
Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Chokladkaka. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Även jättegoda att servera tillsammans med glass. Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor
Jag gjorde dumplings igår och de blev faktiskt lyckade. Mitt råd är alltså att ta det försiktigt med sesamoljan, tillsätt lite i taget för oljan tar lätt över smakmässigt
Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkakamed toscatäcke som jag var tvungen att testa. pchokladkakan100 g smör3 dl socker1
Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda med äggsmeten. Här är en smarrig chokladkaka som passar lika bra att äta precis som den är eller att använda som tårtbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.