Inget märkvärdigt recept på tekakor, men dock väldigt goda. Dela degen i 20 lika stora delar och kavla ut till tekakor. Grädda tekakorna i 6-7 minuter i mitten av ugnen
Glöm sconesen, nu har jag hittat ett recept på luftiga och goda tekakor som har kort jästid så du behöver inte alls kliva upp med tuppen för att hinna göra dessa
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.